Wednesday, December 15, 2010

Isu dah Selesai.. ^^

Alhamdulillah... isu berkaitan dengan entry semalam "Gambar produk jualan Siti dicuri??" dah pun selesai... Terima kasih kepada pemilik blog berkenaan yang dengan murah hati mohon maaf kat Siti.. ^^

firstly sorry siti k..sy xde niat nk curik ke ape ke ok..kalo siti x suka sy del gmbr tu..sory sgt :(
Siti pun tak panjang2kan isu ni, xpelah.. same2 pun orang baru lagi dalam dunia blogger ni. Siti sendiri pun pernah buat kesilapan macam tu. Dari kesilapan tu la kita dapat belajar, dan dari kesilapan tu jugalah kita tahu apa yang betul dan apa salah.

Terima kasih juga kepada rakan2 yang sangat concern dengan masalah Siti.. Siti hargai sangat2.. ^^



2 comments:

rossoneri said...

oo baguslah dia mintak maaf...

Siti Noraisyah said...

Siti pun berterima kasih kat dis sbb sudi mohon maaf.. Alhamdulillah, semua dah selesai cara baik.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...