Wednesday, December 1, 2010

Contest: Ada apa dalam tuh?

Berita baik utk blogger2 yg suke join contest @ giveaway macam Siti ni, ade CONTEST lagi...^^
Kali ni, cik Bambam yang selalu tag Siti utk join contest tu, dgn murah hatinye buat contest sempena birthday cik bambam tak lama lagi...
Terbalikla skrg.. birthday girl plak yg nak bg hadiah.. hehee...
Tapi, kalau nak hadiah kenelah teka dulu...^^
Nak tau syarat2 boleh klik SINI.

Ada apa dalam tu ek??
Jawapan Siti:
Kacang Tanah
(update jawapan baru..^^)

Siti rasa, blog cik bambam ni dah ok dah.. kalau sblm ni mmg lambat nak loading, tp skrg dh berdesupppp laju je.. (ape rahsia? hee...) Cuma kalau boleh pasni cik bambam tambahla lagi contest yg lain2 plak ye... ^^

Sebagai memenuhi syarat akhir, Siti nak tag:

5 comments:

b a m b a m ' s said...

banner kat sidebar xde cik kak..hehehe..link kan skali yer..time kaseeeyyyyyyyyy~ hehehe..nnt cik bambam dtg jenjalan bawa cop LULUS pulak.. :P

Siti Noraisyah said...

ok, nti akak betulkan.. heee...^^

b a m b a m ' s said...

okehhhh!! LULUS! ehhehe

Fatihah said...

thanks siti.
nanti saya join okeh..x)

Fatihah said...

sepantas kilat entry dibuat..hehe

http://mymedium-tiha.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...