Friday, December 3, 2010

Segmen: Blog ohh Blog...


Tak perlu inro panjang2, terus jawab jela... ^^

  • Usia anda berblog
Siti mula wujudkan blog pada tahun 2007, masa tu Siti masih bergelar siswi dan bekerja part-time kt makmal komputer. Tapi masa tu Siti cuma buat akaun blogspot je.. Tahun 2008 barulah Siti mula menaip entry yang pertama.

  • Siapa mempengaruhi anda untuk membuat blog?
Takde sape2, semua Siti buat atas inisiatif sendiri. Rasa seronok membaca blog2 orang lain, jadi Siti pun mula buat blog sendiri.

  • Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog.
Diari atau catatan. Sebab banyak blog yang Siti baca menceritakan tentang apa yang berlaku dalam kehidupan peribadi pemilik blog atau orang yang hampir dengan dirinya.

  • Mereka yang menjadi sumber inspirasi anada dalam dunia blog.
Ramai... Sbb Siti tak hanya membaca satu blog pada satu-satu masa. Antara yang Siti boleh senaraikan ialah seperti:

  • Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT?
Tak payah terangkan, terus tunjukkan aje blog Siti, hehehe....

  • Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ? 
Blog memang mempengaruhi kehidupan Siti sbb dengan berblog Siti lebih peka dengan isu-isu semasa dan juga fesyen. Walaupun Siti bukanlah seorang yang taksub dengan fesyen, tapi Siti suka tengok fesyen2 muslimah yang tidak melanggar syariat Islam. 

11 comments:

BUNGA said...

wah ct... sdh aktif berbelog skrg.. bagus3.. hehe..

Siti Noraisyah said...

thanks bunga.. ^^

b a m b a m ' s said...

adakah itu saya...??omaigod..omaigod..omaigod...berlari dari ujung paras ke ujung paras di sana..hahahahha..thanks kak siti..!! *hus n kisses*

Siti Noraisyah said...

bambam: heheeee... suke kamu ye.. ^^

eiela said...

salam kenal ye,,selamat berblogging..

Latest Entri :
Senyum Itu Sedekah
Bila Si Dia Bertanya

Hishyamuddin said...

yeahhh..good luck ct!!

CaRr JaliL said...

lme gak ea berblog..
hehe
keep it up!

KimiCnoL said...

berblog memang best ;)

Cik Hasnah said...

Yeah.. tunjukkan saja blog siti tu kan???

Siti Noraisyah said...

heee... ^^
Terima kasih ye kpd semua yg sudi komen.. =)

aienzcruzzle said...

jalan2 cni dri blog BA..
jemput singgah blog saye..
http://aienzcruzzle.blogspot.com/
♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...