Monday, December 27, 2010

3 hari tanpa laptop...

Lega.. syukur alhamdulillah... akhirnya penantian selama 3 hari berakhir jugak... huhuuu..... Actually, sejak hari khamis lepas Siti tak dapat nak online... laptop kesayangan ni lah.... tiba2 'meninggal' kerana masalah 'kegagalan fungsi' internal hard disk... nak menangis rasanya... ape taknye, baru berazam nak update 3 entry sehari... bila dah rosak. takleh nak update dah... nak ganti baru memang tak mampu lagi... mujurlah ade encik tunang tersayang.... die tolong gantikan hard disk baru je... heheee.... bolehlaaaaa..... walaupun hard disk 'second-hand'... 

Habis semua file yang Siti simpan kat 'D' hilang... tak dapat diselamatkan.... Mujur file yang penting2, Siti memang save kat external hard disk... So, kepada yang baru join Contest BFF Siti, sorry sgt sebab tak berpeluang nak jenguk blog anda. InsyaAllah, hari ni Siti ziarah satu-satu ye...


5 comments:

NieyaVanilla said...

amboi..suka sgt bile dpt lappy blik..hehe

Siti Noraisyah said...

heee... mestilah sukeee... ^^

Tatie Atikah said...

screen lappy sye rosan..bak lappy,,nk sewa 3 hari leh?hehehhe

Siti Noraisyah said...

waaa... takleh2.. nti siti takleh blogging, heheheee...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala kecian nyer.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...