Monday, December 6, 2010

Beratkah blog anda?

Tadi Siti rajin2kan diri check berat blog Siti ni (takde kene mengena dgn berat badan Siti k... ^^), tu pun lepas tgk kt tutorial intanurulfateha.

Inilah hasilnya..^^
Err.. ok tak? Siti pun bukannye faham sangat...
Kalau ade sesiapa nak check berat blog memasing, klik SINI ye.. ^^


5 comments:

BUNGA said...

aku pun x pahammm...hehe

Matika Love said...

siti...klau blog siti 194 tu..mne nya blog siti ni brat...Siti cuba kurang kan smpai bwah 140/130/120....lgi rendah lgi bagos..

Mcam blog mamat...130....itu pun mamat msih rasa berat lagi...
mamat nk cuba bwah 100...
sbb bila page loading kita ni cpat...lgi mudah dan senag untuk org datang blog siti...

Siti Noraisyah said...

matika: Ooo.. thanks ye.. ^^, so byk yg kene dikurangkanla kan supaya turun ke paras 140?

b a m b a m ' s said...

nak buat jugak lar!!hehehe..thanks kak siti... :)

Siti Noraisyah said...

buat jgn tak buat, hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...