Monday, December 20, 2010

Segmen: Kenanganku sebagai blogger...

En. Ben Ashaari buat segmen lagi!! Kali ni BA nak blogger yang join ni imbas balik kenangan lama.. 

  • Tarikh lahir blog anda?
9 Oktober 2008
(Cuba check kat kalendar, hari apa?? Hee... )
  • Punca kelahiran blog anda?
Masa ni Siti baru beli hp baru (Sony Ericsson k800i), so ade satu function kat picture hp tu yg kita boleh send terus gambar ke blog. Dan dari situlah blog Siti Manis wujud.. ^^
  • Orang pertama yang menjadi follower anda?
IkaShawl.. Tapi Siti sendiri tak pernah jumpa blog dia.. maybe dia bukan seorang blogger...
  • Entry pertama anda sebagai blogger?
Entry pertama Siti hanya sekeping gambar langit yang Siti ambil dengan HP baru masa tu.. hehee.. kemaruk betul nak bergambar.. xde tulis ape2 pun, juz caption ' blue blue sky '.. Hee... lawak je rasanya.....
  • Entry pertama anda yang mendapat banyak komen?
Segmen BA - Cerita Kreatif: Saya nak bagi BA hadiah... Masa ni dah dekat2 dgn birthday BA, so BA pun buat segmen yang best nih.. hehee... ^^
 
  • Blogger pertama yang anda jumpe?
Belum pernah lagi. Kecuali.... iqasensei sebab dia satu tempat keje dgn Siti, so selalulah jumpe... ^^

  • Blog yang anda minat?
Rasanya dah banyak kali dah promote blog ni, hehehe... 
Kenape??
Sebab dia cute sangat!!

  • Ceritakan kenangan manis anda sebagai blogger?
Bila ramai yang singgah, baca entry Siti dan tinggalkan komen2 yang menyenangkan hati... manisssss sangat..!!

  • Ceritakan kenangan pahit anda sebagai blogger?
Setakat ni belum ada dan Siti harap memang takkan ada pun sampai bila2.. heeee... ^^

  • Impian anda terhadap blog anda?
Siti harap blog Siti bukan saje ada ramai follower, tapi yang paling penting follower yang follow Siti tu ingat blog Siti dan sentiasa menunggu entry2 terbaru dari Siti.. heee... insyaAllah, Siti akan usahakan untuk itu... ^^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...