Sunday, December 19, 2010

Contest Nak Menang Header dan Blog Makeover!!

Wahhhh... sangat teruja nak join contest ni!! Kenapa?? Sebab.... pemenang yang bertuah akan dapat header dan blog makeover... ^^
Nak join?? Cepat klik SINI.

kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda?

Kenape nak tukar?? kan dah ok header & blog Siti ni... Erk!!! Ok ke?? 
Hmm... rasanya macam kurang ok laa.... 

Sebenarnya, Siti nak jadikan blog Siti ni lebih mesra pengguna, lebih tersusun, lebih kemas dan yang penting... LEBIH RINGAN. Kalau Siti menang, Siti nak semua yang Siti senaraikan tadi ade kat blog Siti.. hehe...

Lagipun, owner contest ni sangat kreatif orangnya, banyak betul header dan blog makeover yang beliau dah buat. Dan hasilnya.... memang SUPERB!!

Bertuah sungguh sebab beliau mempunyai daya imaginasi dan kemahiran yang sangat tinggi! Siti nak buat header yang simple mcm tu pun dah berpeluh-peluh dahi, hidung... tu belum campur dgn pening kepala, sakit mata, sakit ati.... heeee... ^^

So, cicakdanlelabah... pilihlah blog SIti Manis untuk anda buat make over ye.. sbb Siti sangat suka dengan hasil yang anda dah buat kat blog2 lain tu.. huhuuu... sangat jeles tau... dan kalau Siti tak menang pun, buatlah satu tutorial ringkas supaya yang tak berjaya menjadi pemenang akan dapat cuba make over sendiri ikut tutorial yang anda buat.. bolehkan? Kalau jawapan ada 'BOLEH!', Sitilah orang yang paling bahagia kat dunia blog ni.... heheeee... ^^

Akhir sekali, Siti nak tag:

 


5 comments:

sri said...
This comment has been removed by the author.
sri said...

hai siti! thanks for joining dear!! good luck and keep in touch! :D


*p/s: i love ur shawls!

Siti Noraisyah said...

heee... thanks Sri.. ^^

ijatnuar87 said...

smoga berjaya.hehehe///

FarhanaFabulous said...

gudluck siti !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...