Sunday, December 12, 2010

BEN ASHAARI Bloglist 2011


Segmen kalini En.Ben buat khas utk bloggers yg mahu blog mereka disenaraikandalam bloglist beliau. KHAS UTK BLOGGER HUJUNG MINGGU JE.. (mujurlah tergerak hati nak update blog harini.. hehe.. )

Nak tahu cara2nya, boleh klik kt link di atas.

Soalan en. Ben yg perlu dijawab:
  • Sehari berapa kali update?

Bergantung pada masa dan idea. Setakat ni paling sikit pun sekali sehari. tapi Siti pernah catat rekod peribadi dengan update sampai 5kali sehari..(time ni mmg tengah bosan sgt dan takde keje lain nak dibuat.. heee.. ^^). InsyaAllah, lepas ni Siti nak kekalkan update paling kurang pun 2kali sehari.

  • Kenapa nak berada dalam bloglist Ben Ashaari?
Sebab utamanya adalah untuk tingkatkan traffic dan follower. Pada Siti dua perkara tu sangat penting untuk kukuhkan lagi kedudukan blog Siti supaya lebih dikenali. 
 Terima kasih en. Ben.. ^^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...