Tuesday, December 14, 2010

CONTEST 'Pic Paling CUTE!!!'


OK, skrg ni Siti nak join contest "Pic paling Cute!!" pulak.. ^^
Dianjurkan oleh Puan Elly (ingatkan 'cik' lagi..heee..)
Sesape nak join, leh klik SINI

Ni gambar Siti.. Tak taulah sama ada layak dipanggil 'Cute' atau tak ni.. heheee.. ^^

Siti suka blog elly@suely sbb suka baca pengalaman dan kisah beliau bersama suami dan anak-anak. Manelah tahu, kalau satu hari nanti pengalaman beliau tu boleh dijadikan panduan apabila Siti dah berkeluarga sendiri nanti.. ^^

Lagipun, elly sangat comel, mcm anak dara lagi, heeee.... ( bukan ayat mengipas k, jujur dan ikhlas ni.. ^^)

Tarikh tutup:
26 Disember 2010



2 comments:

rossoneri said...

good luck!!

elly @ suely said...

thanks join my contest!
good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...