Wednesday, December 22, 2010

Candid itu cunlaaaa....!!


Sape kate gambar candid tu tak cun?? Cunla..... sbb tu blog Miss Dilla ni boleh buat contest gambar candid... heeee.... ^^

Sesape nak join, leh klik je kat nama miss dilla di atas ye..
Nama pun Contest Candid, so.... kat bawah ni gambar candid Siti..

*
*
*
*
*
*
Hahaa..!! Memang zalim orang yg amik gambar ni, Siti tgh syok2 bercakap die leh amik gambar plak... tak sempat nak pose gediks.. ^^
Sekali pandang, gambar ni mcm orang jual tudung...
Tapi dua kali pandang.. mcm orang jual jamu plak..... Boleh ke mcm tu??

Sekadar memeriahkan contest anjuran empunya blog je.. menang atau tak.... Siti tak kisahhhhhhh..... 

Oleh sebab Siti taknak bolot hadiah sorang2 (macam comfirm leh mennag je... ^^), so Siti nak tag:

Bambam 
Kak eB
Aishah AR
Iqa Sensei

Tarikh contest melabuhkan tirai:
10 Januari 2011




3 comments:

aNaYaNa said...

owh..nak join gak boley?teehee..

dilla adilla said...

tq cik cantik... sudi join :)

Siti Noraisyah said...

anayana: jomlah join..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...